Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met pompoen
Preparação 45min
Total 3h
6 stuks
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8 g
Energia
2509 kJ /
606 kcal
Gordura
44 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Crème anglaise
15min
Glühwein
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Ananaspakketjes
1h
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Appelpunch
30min