Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met pompoen
Preparação 45min
Total 3h
6 stuks
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8 g
Energia
2509 kJ /
606 kcal
Gordura
44 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Pompoen baba ganoush
35min
Basisbouillon
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
30min
Krokante olijven
1h 30min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min