Driekoningentaart met pompoen

Driekoningentaart met pompoen

Nenhuma avaliação
Preparação 45min
Total 3h
6 stuks

Ingredientes

Deeg
  • bloem en iets meer om te bewerken
    250 g
  • koud water
    125 g
  • zout
    1 tl
  • boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)
    250 g
Vulling
  • rauwe amandelen
    100 g
  • water
    500 g
  • pompoen vlees in stukken (2 cm)
    350 g
  • boter in stukken (2 cm)
    100 g
  • grof rietsuiker
    100 g
  • ei
    1
  • donkere rum
    1 el
  • eierdooier geklopt, om te kleuren
    1

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Proteína 8 g
Energia 2509 kJ / 606 kcal
Gordura 44 g
Hidratos de carbono 42 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...