Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Preparação 20min
Total 2h 20min
8 stuks
Ingredientes
Compote van ananas
-
verse ananas in stukken, zonder het hart300 g
-
appels in stukken300 g
-
boter30 g
-
vanillepoeder1 snuifje
-
karamel gezouten boter saus80 g
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
zout1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6.6 g
Energia
2251.4 kJ /
541.5 kcal
Gordura
36 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
46.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan challah brood
2h 30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Eenvoudige appeltaart
45min
Lasagnerolletjes
1h
Karameltaart
3h 50min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met frangipane
50min
Sushi donuts
50min
Drie kaas pides
1h 40min
Citroencake
2h