Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart 100% chocolade
Preparação 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingredientes
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9.8 g
Energia
2826 kJ /
679 kcal
Gordura
54.9 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Brioche
5h
Pitabrood
2h
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Marshmallows
2h 30min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Vegan red velvet cupcakes
4h
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Minipizza’s
1h 20min