Dispositivos e acessórios
Mustard and cheddar mash
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
747.9 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
47.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai red chicken curry and rice
40min
Yorkshire puddings
3h 40min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Creamy potato mash
30min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Traditional sausage rolls
50min
No fail mash potato
20min