Dispositivos e acessórios
Mustard and cheddar mash
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
747.9 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
47.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional sausage rolls
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Chicken Noodle Soup
50min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Creamy potato mash
30min
Traditional Fried Rice
20min
Lemonade scones
25min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Macaroni carbonara
30min
No fail mash potato
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min