
Dispositivos e acessórios
Indian spiced sweet potato soup
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils50 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
sweet potato cut into pieces (2 cm)350 g
-
red onion cut into halves195 g
-
oil20 g
-
Madras curry powder (see Tips)1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, for garnishing1
-
coconut cream for garnishing2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
274 kcal /
1151.3 kJ
Proteína
5.2 g
Gordura
17.1 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Sódio
683.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia