Dispositivos e acessórios
Indian spiced sweet potato soup
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils50 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
sweet potato cut into pieces (2 cm)350 g
-
red onion cut into halves195 g
-
oil20 g
-
Madras curry powder (see Tips)1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, for garnishing1
-
coconut cream for garnishing2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
683.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1151.3 kJ /
274 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian chilli
35min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Caribbean curry
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Sabji (vegetable) curry
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Tomato and lentil dahl
35min