Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 25min
Total 8h
16 slices
Ingredientes
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.4 g
Energia
877.4 kJ /
209.7 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Traditional Mooncake
2h 15min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Classic madeleines
24h 30min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Quiche Lorraine
45min
Homemade Soy Milk
30min
Go-To Pizza Dough
1h
Vanilla Madeleines
1h 30min