Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
ou 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
ou 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2904 kJ / 694 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 39 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Green Olive Dip
10 Min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Chicken and pear pie
Nenhuma avaliação
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Pizza Waffles
1 Std. 15 Min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min