Dispositivos e acessórios
Raspberry Almond Pulp Cakes
Preparação 20min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
62 mg
Proteína
8 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Kale Chips
40min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Five seed bread
1h 50min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Tomato Focaccia
3h
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Artisan potato bread
2h 5min
Pistachio Butter
5min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min