Dispositivos e acessórios
Tabouleh with quinoa and tuna
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (opcional)½
-
spring onions (opcional) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1402 kJ /
335 kcal
Gordura
18 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Power Food
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Ratatouille
40min
Crêpes with herbs
1h
Steamed potato frittata
1h 15min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30min
Lamb stew
Nenhuma avaliação
Energy smoothie
10min
Apple and pear detox juice
10min
Baked spinach and eggs
40min