Dispositivos e acessórios
Fersk rødbetpasta
Preparação 10min
Total 20min
2 porsjoner
Ingredientes
-
rødbet, rå vasket og skrelt, delt i to (ca. 3 rødbeter)255 g
-
vann850 g
-
pasta, tørr, type linguine170 g
-
smør, usaltet3 ss
-
pistasjnøtter, usaltede, uten skall55 g
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper⅛ ts
-
geitost, myk smuldret opp15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
22 g
Energia
3318 kJ /
793 kcal
Gordura
43 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
84 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Day
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação