Rekelinguine med krabbe

Rekelinguine med krabbe

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 25min
4 porsjoner

Ingredientes

  • sitron tynne skreller av hud og juice
    1
  • vann
    1000 gram
  • havsalt
    1 ¼ teskje
  • olivenolje
    1 teskje
  • pasta, tørr, type linguine
    250 gram
  • hvitløksfedd
    2
  • reker, rå, pillet
    150 gram
  • crème fraîche, min 30% fett
    80 gram
  • krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding
    200 gram
  • ruccola, blader pluss ekstra for servering
    70 gram
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pinjekjerner ristet
    30 gram

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 24.5 g
Energia 1984 kJ / 474 kcal
Gordura 20.8 g
Hidratos de carbono 47.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo