Dispositivos e acessórios
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Preparação 30min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.552 g
Energia
1691 kJ /
402 kcal
Gordura
23.168 g
Fibra
7.848 g
Hidratos de carbono
39.472 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon and caper aioli
15min
Chocolate mousse soufflés
55min
Beetroot salad
10min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11u. 30min
Mimosa float
6u. 10min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Chocolate Frangelico® gelato
28u.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Béarnaise sauce
10min
Cheese soufflés
30min
Cream cheese spread with radishes
5min