Dispositivos e acessórios
Open fish burgers
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Fish burgers
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks6 sprigs
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
fish sauce1 tbsp
-
kecap manis1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
panko breadcrumbs100 g
-
plain flour2 tbsp
-
egg1
-
milk2 tbsp
Red cabbage salad
-
red cabbage finely shredded50 - 80 g
-
snow peas cut into thin slices6 - 8
-
cucumber deseeded and cut into thin slices¼
-
lime juice1 tbsp
-
fish sauce2 tsp
-
brown sugar2 tsp
Chilli mayo
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
hot chilli sauce to taste1 - 2 tbsp
Assembly
-
oil for frying1 - 2 tbsp
-
bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1262 mg
Proteína
25.3 g
Energia
1715.3 kJ /
408.4 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curry laksa
45min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Asian nachos
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Thai beef salad with noodles
1h
Salmon with yoghurt dressing
55min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Layered lamb curry
1h
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Fish with ginger lime sauce
35min
Steamed Chinese greens
30min