Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto bolognese
45min
Caprese omelette
30min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Chilli with rice
50min
Gluten free focaccia bread
1h
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Vegetable trimming stock
2h
Chilli and cheese nachos
35min