Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pistachio cream
15min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2h 10min
Seeded sausage rolls
50min