Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"This ain't no picnic" muffin
35min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Frozen coconut Margarita
6h 5min
Buttermilk rusks
29h 25min
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
High Protein Egg Bake
20min
Magic bean chocolate cake
1h 40min