Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Pistachio macarons
2h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min