Dispositivos e acessórios
Turmeric and ginger-infused chicken broth
Preparação 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
raw chicken carcass (see Tips)1
-
water1200 g
-
piece fresh ginger unpeeled and cut into slices4 cm
-
piece fresh turmeric unpeeled and cut into slices4 - 6 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
390.2 mg
Proteína
12.3 g
Energia
1258.6 kJ /
300.8 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Browned pork mince
20min
Fruit Ice Cream
5min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Fried Chives Pockets
45min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Homemade Chicken Stock
50min
Basic nut butter
30min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min