Dispositivos e acessórios
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Preparação 30min
Total 3h 10min
12 portions
Ingredientes
Almond dacquoise
-
caster sugar250 g
-
almonds190 g
-
egg whites5
Watermelon layer
-
watermelon cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)¼
-
caster sugar1 tbsp
Vanilla cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract3 tsp
Assembly
-
strawberries cut into halves, to decorate500 g
-
sugar2 tsp
-
pistachios roughly chopped, to decorate
-
rose petals dried (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
39.1 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Gordura
26.7 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
42.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dubai pistachio macarons
2h
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Rice Wine Chicken
Nenhuma avaliação
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Traditional French chocolate canelé
49h
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Coffee dessert
15min
Snowflake Crisp Nougat
20min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Gingerbread House
1h 10min