Dispositivos e acessórios
Cafe-style miso mushrooms
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
344.3 mg
Proteína
3.3 g
Energia
298.2 kJ /
71.3 kcal
Gordura
4.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Hand Ripped Cabbage
20min
Mushroom risotto
30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Walnut and spinach pesto
5min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Celery leaf gremolata
5min