Dispositivos e acessórios
Cafe-style miso mushrooms
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
344.3 mg
Proteína
3.3 g
Energia
298.2 kJ /
71.3 kcal
Gordura
4.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Indonesian yellow spice paste
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Garlic mushrooms
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50min