Dispositivos e acessórios
Curried pickled fish
Preparação 30min
Total 49h
6 portions
Ingredientes
Curry sauce
-
cornflour1 ½ tbsp
-
water2 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
onions cut into thin slices2
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 ½ tbsp
-
apple cider vinegar400 g
-
light brown sugar200 g
-
sea salt1 tsp
Fried fish
-
plain flour100 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs3
-
vegetable oil to deep fry
-
hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
431.5 mg
Proteína
23.9 g
Energia
1758.9 kJ /
420.4 kcal
Gordura
9.1 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
59.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Tempura vegetables
30min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Curried sausages
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
South African curry mince
45min