Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Gordura
- 8.3 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 418.2 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tahini smash
40 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45min
Pizza Margherita
2h 10 min
Whole fish curry
45min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min