Dispositivos e acessórios
No-cook jam
Preparação 10min
Total 24h 15min
500 g
Ingredientes
-
dried apricots (see Tips)250 g
-
ground cinnamon (see Tips)2 pinches
-
apple juice250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
honey to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
28.2 mg
Proteína
9.4 g
Energia
3137.6 kJ /
749.9 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
191.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Gluten-free Bread
3h 20min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Pears in orange syrup
45min