Dispositivos e acessórios
Pearl barley bread rolls
Preparação 15min
Total 1h 15min
5 pieces
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
389.1 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Five seed bread
1h 50min
Baking powder
5min
Yoghurt cake
1h 40min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Coconut milk
5min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Oat milk
25min