Dispositivos e acessórios
Pearl barley bread rolls
Preparação 15min
Total 1h 15min
5 pieces
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
389.1 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spelt bread rolls
1h 45min
Orange and almond cake
2h 20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Hommus
15min
Five seed bread
1h 50min
Beetroot salad
10min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Plant-based parmesan
5min
Berry chia jam
3h 15min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Breakfast sausages
1h 5min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min