Dispositivos e acessórios
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
996.5 mg
Proteína
20.5 g
Energia
1466.5 kJ /
349 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
"Little house" slice
6h 30min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Raspberry soufflés
1h 35min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Cypriot grain salad
45min
Carrot, feta and mint salad
40min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min