Dispositivos e acessórios
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
996.5 mg
Proteína
20.5 g
Energia
1466.5 kJ /
349 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Brazilian cheese puffs
20min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Brazilian cheese puffs
20min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Pink scramble
15min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Masala bread rolls
1h 15min