Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Proteína
- 69.8 g
- Hidratos de carbono
- 54.8 g
- Gordura
- 72.9 g
- Gordura saturada
- 18.4 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sódio
- 601.7 mg
Receitas alternativas
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Caprese hasselback chicken
40min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Chicken and warm potato salad
55 min
Cheese and bacon hedgehog
24u. 30min
All-in-one chicken dinner
50min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Mushroom and bacon pasta
30min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min