Coconut lamb curry

Coconut lamb curry

4.4 68 avaliações
Preparação 25min
Total 2h
4 portion

Ingredientes

Masala paste
  • coconut oil
    1 tbsp
  • fresh coconut flesh (see Tips)
    50 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
    2 - 4
  • fennel seeds
    ½ tsp
  • whole cloves
    4
  • salt
    1 tsp
  • fresh curry leaves
    10
  • ground cinnamon
    1 tsp
Lamb
  • coconut oil
    1 tbsp
  • brown onions cut into halves
    2
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tbsp
  • ground coriander
    1 tbsp
  • fresh tomato (approx. 80 g), cut into quarters
    1
  • salt
    1 tsp
  • boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 3-4 cm) (see Tips)
    800 g
  • coconut milk
    150 g
  • potatoes cut into pieces (2 cm)
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Energia 714 kcal / 2999.3 kJ
Proteína 56.4 g
Gordura 45.7 g
Hidratos de carbono 15.2 g
Fibra 11.7 g
Gordura saturada 24 g
Sódio 1470.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...