Dispositivos e acessórios
Påskebrød med egg og røkt ørretfilet
Preparação 20min
Total 1h 45min
30 skive
Ingredientes
Fullkorns påskebrød
-
rødløk halvert, pluss ekstra for pynt (kuttet i ringer)100 gram
-
dill, fersk (ca. 20 g), kun blader1 bunt
-
melk300 g
-
honning15 g
-
fersk gjær smuldret opp20 g
-
fullkornsmel560 g
-
egg, medium1
-
salt2 ts
-
smør i biter50 g
Egg
-
egg, medium kalde4
-
vann for å fylle til 1 l
Montering
-
eggeplomme til pensling1
-
sitronsaft, ferskpresset30 g
-
baby leaf salat, blandet
-
svart pepper, nykvernet
-
røkt ørretfilet150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Sódio
120.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
444.3 kJ /
106.2 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
15.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Påskeoppskrifter
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Vegetariske pølseruller
Nenhuma avaliação
Australske Kjøttpaier
Nenhuma avaliação
Havrekjeks
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Nenhuma avaliação
Speltpizza med sikori og taleggio
Nenhuma avaliação
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min