Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h 45min
30 skive

Ingredientes

Fullkorns påskebrød
  • rødløk halvert, pluss ekstra for pynt (kuttet i ringer)
    100 gram
  • dill, fersk (ca. 20 g), kun blader
    1 bunt
  • melk
    300 g
  • honning
    15 g
  • fersk gjær smuldret opp
    20 g
  • fullkornsmel
    560 g
  • egg, medium
    1
  • salt
    2 ts
  • smør i biter
    50 g
Egg
  • egg, medium kalde
    4
  • vann for å fylle til 1 l
Montering
  • eggeplomme til pensling
    1
  • sitronsaft, ferskpresset
    30 g
  • baby leaf salat, blandet
  • svart pepper, nykvernet
  • røkt ørretfilet
    150 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 skive

Sódio 120.7 mg
Proteína 5.1 g
Energia 444.3 kJ / 106.2 kcal
Gordura 3.3 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 1.5 g
Hidratos de carbono 15.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo