Dispositivos e acessórios
Potetlefse
Preparação 20min
Total 1h
12 stykker
Ingredientes
-
vann600 g
-
poteter, melne skrelt500 g
-
hvetemel pluss ekstra til å rulle ut deigen125 g
-
salt1 ts
-
sukker½ ts
-
bakepulver½ ts
-
melk100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Sódio
218.2 mg
Proteína
3.9 g
Energia
572.1 kJ /
136.7 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Norske matretter med Thermomix®
55 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Vegetariske pølseruller
Nenhuma avaliação
Australske Kjøttpaier
Nenhuma avaliação
Havrekjeks
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Nenhuma avaliação
Speltpizza med sikori og taleggio
Nenhuma avaliação
Vannkringle
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min
Terte med bacon, purre og emmentaler
Nenhuma avaliação