Terte med purre og skinke

Terte med purre og skinke

5.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 1h 55min
8 porsjoner

Ingredientes

Deig
  • smør, usaltet pluss ekstra til smøring
    100 g
  • hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing
    200 g
  • ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)
    100 g
  • bakepulver
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • hvetemel, fint til dryssing
Fyll
  • Gouda ost delt i biter (3 cm)
    200 g
  • purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)
    350 g
  • vann
    400 g
  • kremfløte, 35 % fett
    150 g
  • egg
    4
  • skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)
    100 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • salt
    ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 1072.4 mg
Proteína 18.7 g
Energia 1792.5 kJ / 426.8 kcal
Gordura 29.9 g
Fibra 2.4 g
Gordura saturada 17.9 g
Hidratos de carbono 20.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo