
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)
- 1000 g Roma tomatoes cut into quarters
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds
- 1 bunch fresh coriander stems only; leaves reserved to garnish
- 20 fresh curry leaves
- 1 onion cut into halves
- 80 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp black mustard seeds (see Tips)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 ½ tbsp Baba's fish curry powder (see Tips)
- 3 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- 1 tsp ground turmeric
- 3 tsp sea salt
- 3 tsp tamarind paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 465 g cooked rice to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 527.2 kcal / 2205.9 kJ
- Proteína
- 17.6 g
- Gordura
- 24.2 g
- Hidratos de carbono
- 63.8 g
- Fibra
- 8.7 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 1476 mg
Receitas alternativas
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Vegetable Sambar
35min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Rasam
20min
Mutton Peratal
1h 25min
Idli
15h 40min
Chicken Rendang
45min
Curry Fish
35min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min