Dispositivos e acessórios
Teriyaki Chicken Rice Balls
Preparação 5min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
987 kJ /
236 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Honey BBQ Chicken
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Korean Egg Bread
30min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Lemon Chicken
25min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Taiwanese three cup chicken
20min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Yee Mee
30min