Dispositivos e acessórios
Kokos en karamel cheesecake
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingredientes
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
11 g
Energia
1329 kJ /
318 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Margarita
10min
Citroencurd
1h
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Appel en citroen krans
50min