Dispositivos e acessórios
Kokos en karamel cheesecake
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingredientes
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
11 g
Energia
1329 kJ /
318 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Beef Wellington
10h 10min
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Dropijs
8h 30min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação