Dispositivos e acessórios
Kokos en karamel cheesecake
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingredientes
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
11 g
Energia
1329 kJ /
318 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Aardbeien mille-feuille
5h
Vanillesiroop
30min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Russische rode bietensalade
1h 10min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min