Dispositivos e acessórios
Karamel parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peren in rode wijn
3h 20min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Snelle chocolade amandel fudge
Nenhuma avaliação
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Karamelpoeder
1h
Vegan kruimeldeeg
45min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação