Dispositivos e acessórios
Karamel parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Choronsaus
20min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Rijstschotel met appelen
Nenhuma avaliação
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Crème anglaise
15min
Basis karamel
25min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h