Dispositivos e acessórios
Karamel parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Soezendeeg
2h
Vanillesuiker
72h
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Thaise rode curry
1h
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Karamelsaus
1h 30min