Dispositivos e acessórios
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Energia
1795 kJ /
429 kcal
Gordura
27.3 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Pruimenjam
55 Min
Rabarbertaart
55 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Worteltaart
2 Std.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Citroencake
2 Std.
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Sinaasappelcake
1 Std.