Dispositivos e acessórios
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Energia
1795 kJ /
429 kcal
Gordura
27.3 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appel en citroen krans
50min
Mini kerstboompjes
45min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Halloween pompoentaart
4h
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Vijgenmosterd
25min
Pruimentaart
1h 30min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Sinaasappelcake
1h