Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g rabarber, in stukken (2 cm)
- 200 g suiker
- 120 g amandelen
- 1 sinaasappel, alleen de schil en 50 g sap
- 2 eieren (63-73 g)
- ½ tl bakpoeder
- 150 g boter in stukken, en iets meer om in te vetten
- 100 g zelfrijzende bloem
- 25 g amandelschilfers
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 1795 kJ / 429 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 38.6 g
- Gordura
- 27.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Rabarberijs
36h 25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Citroencake
2 Std.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Pruimentaart
1h 30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Sinaasappelcake
1h