Dispositivos e acessórios
Zwarte woud kerstbuche
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
Chocolade biscuit
-
eieren4
-
suiker en iets meer om af te werken140 g
-
cacaopoeder20 g
-
bloem140 g
-
bakpoeder1 tl
Vulling
-
room, 35% vet500 g
-
fijne suiker2 el
-
cacaopoeder gezeefd30 g
-
kersen ontpit, gehalveerd (zie tip)300 g
-
Kirsch (zie tip)2 - 3 el
-
poedersuiker om te garneren
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
66.8 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappelcake
1h
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Soezendeeg
2h
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Banketbakkersroom
15min
Citroencake
2h