Dispositivos e acessórios
Middagskake med kyllinglever
Preparação 45min
Total 1h 50min
8 porsjoner
Ingredientes
Leverpannekaker
-
kyllinglever600 g
-
egg2
-
hvetemel50 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt¼ ts
-
vegetabilsk olje til steking30 g
Fyll
-
løk delt i fire160 g
-
gulrot delt i biter100 g
-
hvitløksfedd3
-
vegetabilsk olje40 g
-
ketchup85 g
-
majones hjemmelaget100 g
Montering
-
majones hjemmelaget20 g
-
10 g blandede friske urter, hakketdill, fersk hakket10 g
-
grønn paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
-
rød paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
19 g
Energia
1362 kJ /
325 kcal
Gordura
23 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nessuna valutazione
Eksotisk fruktpudding
Nessuna valutazione
Salat med sobanudler og tofu
Nessuna valutazione
Bruschetta med bønnepålegg
Nessuna valutazione
Avokadosorbet
Nessuna valutazione
Basilikumsorbet
Nessuna valutazione
Djevelegg
Nessuna valutazione
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nessuna valutazione
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nessuna valutazione
Asparges-og mangosalat
Nessuna valutazione
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nessuna valutazione
Kjøttpaier med rosmarin
Nessuna valutazione