Middagskake med kyllinglever

Middagskake med kyllinglever

Nenhuma avaliação
Preparação 45min
Total 1h 50min
8 porsjoner

Ingredientes

Leverpannekaker
  • kyllinglever
    600 g
  • egg
    2
  • hvetemel
    50 g
  • salt
    ½ ts
  • pepper, malt
    ¼ ts
  • vegetabilsk olje til steking
    30 g
Fyll
  • løk delt i fire
    160 g
  • gulrot delt i biter
    100 g
  • hvitløksfedd
    3
  • vegetabilsk olje
    40 g
  • ketchup
    85 g
  • majones hjemmelaget
    100 g
Montering
  • majones hjemmelaget
    20 g
  • dill, fersk hakket
    10 g
    10 g blandede friske urter, hakket
  • grønn paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)
    50 g
  • rød paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)
    50 g

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 19 g
Energia 1362 kJ / 325 kcal
Gordura 23 g
Fibra 1.5 g
Hidratos de carbono 12 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo