Dispositivos e acessórios
Spaghetti carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
-
pecorino (opcional) delt i biter (3 cm)30 g
-
guanciale delt i terninger (se tips)150 g
-
"extra virgin" oliven olje15 g
-
egg1
-
eggeplomme3
-
malt svart pepper3 klype
-
salt1 klype
-
pasta, tørr320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
24.2 g
Energia
2999 kJ /
716.8 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação