Dispositivos e acessórios
Rye bread rolls
Preparação 15min
Total 12h
12 pieces
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
237.5 mg
Proteína
4.6 g
Energia
638.4 kJ /
152.6 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick herb paste
10min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Warming turmeric and ginger drink
10min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Basic kimchi
144h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Vegan burgers
45min
Freeform basic bread
1h 35min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min