Dispositivos e acessórios
Rye bread rolls
Preparação 15min
Total 12h
12 pieces
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
237.5 mg
Proteína
4.6 g
Energia
638.4 kJ /
152.6 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Pear and ginger paste
26h 25min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Bulghur
35min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Vegan custard
15min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Freeform basic bread
1h 35min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min