Dispositivos e acessórios
Pickled red onions
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
226.6 kJ /
54.2 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles and relishes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Community fave brown rice salad
55min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Fresh jalapeño dip
5min
Shakshuka in the Varoma
30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Chunky guacamole
10min
Yoghurt cheese
24h 40min
Chunky Guacamole
10min
Pickled Red Onions
1h 50min
Pasta alla Vodka
15min
Quick strawberry dessert
5min
Homemade toasted muesli
30min