
Dispositivos e acessórios
Tandoori chicken
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste (see Tips)120 g
-
garlic cloves120 g
-
fresh ginger cut into pieces80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Tandoori chicken
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt (see Tips)200 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh mint leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
-
chutney of choice, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
360.4 kcal /
1513.6 kJ
Proteína
27 g
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Sódio
688.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia