Dispositivos e acessórios
Cheesecake
Preparação 15min
Total 3h 15min
24 portions
Ingredientes
Cheesecake base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
white sugar30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
eggs separated5
-
quark (see Tips)1000 g
-
white sugar350 g
-
cornflour80 g
-
milk650 g
-
vegetable oil120 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
325.7 mg
Proteína
8 g
Energia
1209.2 kJ /
289 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basic cheesecake
10h
"This ain't no picnic" muffin
35min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Red Velvet Cupcakes
1h
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10h
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Sushi Rice
1h 5min
Baked cheesecake
2h 55min
Lemon meringue pie
3h