Grisons Barley Soup

Grisons Barley Soup

4.7 19 avaliações
Preparação 20min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

  • onions quartered
    80 g
  • carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • leek cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)
    100 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • pearl barley
    80 g
  • water
    900 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • whipping cream
    100 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
    ½ bunch

Nutrição por 1 portion

Energia 286.1 kcal / 1196.8 kJ
Proteína 9.8 g
Gordura 17.3 g
Hidratos de carbono 25.1 g
Fibra 5.4 g
Gordura saturada 10.3 g
Sódio 116.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...