Dispositivos e acessórios
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.4 g
Energia
1360 kJ /
325 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Pasta with Pork and Beans
45min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Spanish Tortilla
1h
Smoky Pork and Beans
3h
Sautéed Pork with Cider
55min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min