Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 witte kool (± 600 g)
-
8
g zeezout
ou 8 g Himalaya zout - 250 g water
- 30 g citroensap
- 2 tl komijnzaad
- 1 tl jeneverbessen
- 5 kruidnagels
- Nutrição
- por 1 Totale recept
- Energia
- 627 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 1 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 15 g
- Sódio
- 1.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Romige courgettensoep
35min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min