Dispositivos e acessórios
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 stuks
Ingredientes
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Thaise burgers
35min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Bloemkool korma
2h 20min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Vanille yoghurt
12h 20min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min