Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3753 kJ / 897 kcal
- Proteína
- 41.9 g
- Hidratos de carbono
- 84.3 g
- Gordura
- 45.9 g
- Fibra
- 302.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Indische kippenburger
4 Std.
Quiche met kip en peer
2sa 40 dk
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Tomaat en basilicum kip quiche
1h