Cannelloni met spinazie en ricotta
TM5 TM6

Cannelloni met spinazie en ricotta

3.0 (5 avaliações )

Ingredientes

Deeg voor cannelloni

  • 300 g meel
  • 3 eieren (van ongeveer 60 g)
  • 10 g extra vergine olijfolie

Vulling

  • 700 g water
  • 600 g diepgevroren bladspinazie
  • 150 g melk
  • 1 tl zout, + naar believen
  • 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt

Bechamelsaus

  • 500 g melk
  • 50 g meel
  • 20 g boter
  • ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat

Om af te werken

  • 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
  • 20 g boter, in klontjes

Nutrição
por 1 portie
Energia
3753 kJ / 897 kcal
Proteína
41.9 g
Hidratos de carbono
84.3 g
Gordura
45.9 g
Fibra
302.1 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas