Dispositivos e acessórios
Pierogi met vlees
Preparação 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
20.3 g
Energia
2006 kJ /
479 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
74.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Ovenburger
1h 45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min