Dispositivos e acessórios
Shakshuka
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
karwijzaad2 theelepels
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
komijnzaad of ¾ theelepel gemalen komijnzaad2 theelepels
-
gedroogde gemalen kurkuma½ theelepel
-
gedroogde oregano½ theelepel
-
zeezout1 ½ theelepel
-
gemalen zwarte peper1 theelepel
-
knoflookteentjes3
-
lange rode chilipeper ontpit indien gewenst½ - 1
-
gele ui (ongeveer 150 g), in helften gesneden1
-
olijfolie40 g
-
tomatenblokjes uit blik (2 blikjes)800 g
-
tomatenpuree30 g
-
honing20 g
-
rode wijnazijn of appelciderazijn20 g
-
salade bladeren (bijv. boerenkool, snijbiet of spinazie), grof gescheurd30 g
-
verse basilicumbladeren grof gescheurd, naar smaak3 - 4
-
eieren8
-
feta kaas verkruimeld80 - 100 g
-
knapperig brood om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1615.4 mg
Proteína
26 g
Energia
2002 kJ /
477 kcal
Gordura
28 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação