Dispositivos e acessórios
Tarte Tatin
Preparação 30min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
11 mg
Proteína
3 g
Energia
1522 kJ /
364 kcal
Gordura
18 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Sunrise smoothie
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
Nenhuma avaliação
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min