Dispositivos e acessórios
Tarte Tatin
Preparação 30min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
11 mg
Proteína
3 g
Energia
1522 kJ /
364 kcal
Gordura
18 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Levercake
1h 50min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min