Dispositivos e acessórios
Flammekuchen
Preparação 15min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Energia
407.8 kJ /
98.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Eendenlever
33h
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Zalmsoufflé
1h