Dispositivos e acessórios
Flammekuchen
Preparação 15min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Energia
407.8 kJ /
98.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Değerlendirme yok
Tumis Buncis
Değerlendirme yok
Lolly's met aardbeien
Değerlendirme yok
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Değerlendirme yok
Krokant gebraad met moutbiersaus
2sa 40 dk
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1sa
Omelet Caprese
30 dk
Sunrise smoothie
10 dk
Gekruide lamstaart
40 dk
Maanzaadslakken
Değerlendirme yok
Mokka-pompoen frappuccino
20 dk
Tunesische Chorba
45 dk