Dispositivos e acessórios
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11.3 g
Energia
2919 kJ /
698 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.5 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Boeddha bowl met kip
1h
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Pesto met basilicum
5min
Waterzooi van Kip
1h
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h