Dispositivos e acessórios
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11.3 g
Energia
2919 kJ /
698 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.5 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaisesaus
15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Hollandaisesaus
15min
Koken van speltgraan
Nenhuma avaliação
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min