Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingredientes
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Bessencurd
20min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Verse pasta zonder eieren
Nenhuma avaliação
Bessenlikeur
30min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Minipizza’s
1h 20min
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min