Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingredientes
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Snel bladerdeeg
1h 20min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Citrus lekkernij
50min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Roggebroodjes
12h
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação