Dispositivos e acessórios
Kweeperentaart
Preparação 10min
Total 50min
8 porties
Ingredientes
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
3448 kJ /
824 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
134 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Mosselen met Frietjes
45min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min